Samaritan Mini, art 8079

Samaritan mini är ett förvaringssystem för skyddsmaterial. Här finns plats till ett paket förkläde, ett paket handskar, munskydd/skoskydd, och handsprit. Samaritan mini har även en papperskorg som är placerad under handspriten som extra droppskydd.

Utan åverkan hängs Samaritan lätt upp över en dörr eller garderob. Med fördel i anslutning till entrén så att rätt skyddsmaterialet snabbt kan hittas och tas på vid utförandet av kroppsnära arbeten. (olika andra upphängnings metoder finns, kontakta oss via mail eller telefon för vidare information)

  • Samartian kvalitetssäkrar och strukturerar hemmets skyddsmaterial, vilket minskar spill material och gör materialet lättare att hitta.
  • Slitstark och lätt att rengöra.
  • Förhindrar eventuell smittspridning.
  • Svensk tillverkad och design skyddad.

Produkten består av ett stycke polytetylen. Fickorna är sydda med slitstarka resår band. Produkten rengörs i tvättmaskin på 60 grader eller torkas av med ytdesinfektions medel.

Samaritan mini mått 25 cm bredd och 100 cm längd.

Hängen och skenan är tillverkad i varmgalvat stål som kan rengöras med ytdesinfektions medel vid behov.

Dörr hänget är anpassat till en dörr som har 4 cm bredd. Garderob fästet är anpassad efter en bredd på 2,7 cm. Hängen har två sidor vars längd är A-sidan 20 cm eller B- sidan 4 cm ned från dörrbladets topp.

Obs, Skyddsmaterial på bilden ingår inte i produkten. 

435,00 kr